Huiswerkinstituut SASPA:

"een fijne studieplek met een compleet leerplan"

Huiswerkbegeleiders Saskia, Lara en Edith zijn de drijvende kracht van huiswerkinstituut Saspa. Zij komen uit het onderwijs en hebben ook een onderwijsbevoegdheid. Daarnaast heeft Saspa ook nog studenten die ondersteuning bieden.

Samen met hun collega's helpen zij jou om je cijfers naar een hoger plan te tillen, je betere niveau te houden, met plezier naar school te gaan en op een leuke manier je huiswerk te maken.

De huiswerkbegeleiding waar je graag naar toe gaat.

We zijn een plek waar je direct uit school naar toe gaat om daar onder begeleiding het huiswerk te maken. We creëren een omgeving waar je graag komt. Samen met jou wordt er gezocht naar de juiste balans tussen school, huiswerk, vrienden en vrije tijd. Er wordt een plan gemaakt in samenspraak met jezelf en je ouders.

Onze huiswerk aanpak voor de onderbouw.

Wij helpen jou hoe je kunt omgaan met wat je moet leren. Hoe ga je om met de agenda van school? Hoe de lesstof te oefenen? Hoe deel je de taken in? Hoe kun jij je voorbereiden op een toets? Hoe weet jij of je voldoende hebt geleerd? Hoe gaat het met de verschillende vakken? Wij helpen je bij de vragen die voor jou belangrijk zijn.?

Ons studie advies van onderbouw naar bovenbouw.

Als docent en studiebegeleider bieden wij begeleiding voor je studiekeuze. Welk niveau is haalbaar? Welke vakken wil je kiezen? Naar welke studierichting overstappen? Wij denken mee met jou en je ouders, als dat nodig is.?

Onze studie aanpak voor de bovenbouw.

Wij helpen je met de moeilijkheden waar je tegenaan loopt. We kijken naar je resultaten en gaan de periode tot de volgende toets gebruiken om voor verbeteringen te zorgen. Welke taken hebben de meeste aandacht nodig? Wat moet er worden bijgesteld? Wij begeleiden wij je in de uitvoering van je studieplan.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen