Huiswerkbegeleiding bij Saspa:

U wilt het beste voor uw kind!

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor veel kinderen een grote stap. Als ouder wilt u voor uw kind het allerbeste. Veel leerlingen vinden het moeilijk om te plannen, hun huiswerk te maken en te leren voor toetsen. Niet gek als er zoveel veranderd en nieuw is voor uw kind. Een hele opgave voor ze.

Saspa biedt uitkomst! Studiebegeleiding van ervaren docenten bij Saspa helpen uw kind op weg.

Saspa kent 4 terugkerende elementen in haar werkwijze: Planning, Begeleiding, Controle, Bijles.
Deze verwerken wij in onze aanpak. Tijdens een intakegesprek komen wij tot een stappenplan.

Saspa laat uw kind leren

  • Het huiswerkinstituut biedt coaching in het zelfstandig leren. In een rustige omgeving met toezicht. Veiligheid als voorwaarde voor een stabiele leeromgeving.
  • Leerdoelen worden tijdens de intake vastgelegd in een studieplan. Het studieprobleem, de leerprestatie, gegevens van school, uw wens en de wens van het kind wordt voortdurend begeleid.
  • Een goed studieschema bevat structuur. Doorgaans komt de student alle schooldagen naar het huiswerkinstituut, zo is er regelmaat en kan uw kind zonder afleiding studeren.
  • Waar nodig kan bijles de verhoogde werkdruk van een bepaald vak wegnemen. Dit geeft een gunstige verdeling van het huiswerk voor alle vakken.
  • De leerdoelen worden voortdurend geëvalueerd. Dagelijks wordt dit met uw kind doorgesproken. Als ouder krijgt u wekelijks een voortgangsrapportage. Ook na een toets is er evaluatie van de cijfers. In overleg wordt een doelenplan bijgesteld.
  • Er is fysieke controle. Huiswerk taken worden gecontroleerd en afgevinkt. Toetsen worden gezamelijk voorbereid. Als het huiswerk is gedaan komt het kind met een goed gevoel thuis. De lessen zijn gemaakt en gecontroleerd. Dit kan al een hoop spanningen in huis wegnemen.
  • Er is altijd een docent aanwezig. Deze begeleid het kind met vragen en stimuleert het leergedrag. Zekerheid over de geleerde lesstof werkt door in het zelfvertrouwen en de motivatie. Zo gaat uw kind met enthousiasme naar school. Stimulans als voorwaarde voor ontwikkeling.
  • Studiebegeleiding geeft structuur in de gehele leefstijl. Zit het goed met de leerprestatie, dan komen ontspanning en studeren met elkaar in balans. En dat is het allerbeste voor uw kind.

Kwaliteit

Saspa begeleidt uw kind naar een goed resultaat. Wij werken dan ook niet op basis van geleverde uren, maar op basis van geleverde leerprestatie. Is voor het maken van zorgvuldig huiswerk meer tijd nodig, dan wordt die tijd genomen, door zowel leerling als de studiebegeleider.

Meer weten over huiswerkbegeleiding? Wat is het beste voor uw kind?

Onze werkwijze hebben wij samengevat als downloadbaar plan van aanpak. Voor een
vrijblijvend gesprek, kunt contact met ons opnemen. U kunt ons ook direct een email sturen
naar info@saspa.nl

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen