Huiswerkbegeleiding in Hoogeveen

SASPA is er voor jou als middelbare schoolleerling, maar wat doen wij voor jou? Prettige leerplek. Eerst zorgen wij dat je goed tot leren kan komen. We bieden je een vertrouwde plek waar je om hulp mag en kan vragen.

Planning

Je komt direct uit school naar ons instituut. Dan gaan we samen een planning maken. Wat moet er gedaan worden en hoe ga je dat doen. Wij gaan jou leerstrategieën meegeven.

Begeleiding

Je begint zelfstandig aan het huiswerk. Voor eventuele vragen is de docent altijd aanwezig. Wij beantwoorden je vragen en geven positieve stimulans door je aan te moedigen, feedback te geven en te controleren. Wij geven je coaching zodat je het geleerde uiteindelijk zelf kunt.

Controle

Voordat je naar huis gaat wordt alles gecontroleerd. Heb je een achterstand of problemen met een bepaald vak dan zal dit extra aandacht en bijles krijgen. Wij houden je voortgang in de gaten om te kijken of we op de goede weg zijn.

Bijlessen

Heb je problemen met 1 bepaald vak dan kun je ook kiezen voor een bijles. Er wordt dan één uur lang 1 op 1 les gegeven.

Rekenlessen

Zit je op het voortgezet onderwijs dan moet je tegenwoordig een voldoende halen op de rekentoetsen. In kleine groepen van maximaal 5 leerlingen kun je hiermee aan de slag.

Spellinglessen

Een korte cursus van 6 x anderhalf uur. Je gaat dan in een klein groepje (maximaal 5 leerlingen) oefenen. De spellingsregels worden uitgelegd en je gaat hierna aan de slag door de regels toe te passen.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen